Συνεργείο mercedes και όλων των εταιρείων

youparts.gr

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας λειτουργεί ως ένα εξειδικευμένο συνεργείο για Mercedes Benz & Smart αυτοκίνητα αλλά και ως συνεργείο για quick service για παντός τύπου αυτοκίνητα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία του αναλαμβάνει κάθε θέμα συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, όπως επίσης και αναβαθμίσεις ή ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν. Ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες και τις αυστηρότατες προδιαγραφές ελέγχου & διασφάλισης ποιότητας του κατασκευαστή εγγυόμαστε την άρτια τεχνική υποστήριξη του οχήματός σας.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά και διανέμουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Lorinser GmbH.

Επίσης, διατίθεται όχημα εξυπηρέτησης πελατών του συνεργείου ή του φανοβαφείου κατόπιν ραντεβού και συνεννόησης.

Τηρούμε και συμπληρώνουμε στο ηλεκτρονικό βιβλιάριο συντήρησης της Mercedes-Benz DSB με την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Για τα παλαιότερα οχήματα διαθέτουμε βιβλιάριο συντήρησης (Service) στο οποίο σημειώνουμε τις εργασίες μας, την ημερομηνία του επόμενου service, τις παρατηρήσεις μας κλπ. Με αυτό τον τρόπο κρατάτε κι εσείς ένα ιστορικό των συντηρήσεων του αυτοκινήτου σας.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ

Εισάγουμε τα γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz & Smart απευθείας από την Γερμανία ώστε να πετύχουμε τις καλύτερες εκπτώσεις και τιμές για τους πελάτες  μας.


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ -  ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ

Στο συνεργείο μας λειτουργεί ειδικό τμήμα τοποθέτησης ελαστικών, ζυγοστάθμισης,  και ευθυγράμμισης.

Εμπορευόμαστε για τους πελάτες μας όλα τα brands των κατασκευαστών ελαστικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password