• Νέο
Σπρέι Καθαρισμού Καρμπυρατέρ Wynn's Air Intake & Carburetor Cleaner 500ml, W54179

Καθαριστικό Σπρέι Καρμπυρατέρ Wynn's Air Intake & Carburetor Cleaner 500ml

W54179
8,89 €
με ΦΠΑ * Παράδοση σε 4-10 ημέρες

Καθαριστικό εισαγωγής αέρα & Καρμπυρατέρ Wynn's Air Intake & Carburetor Cleaner

Το Wynn's Air Intake & Carburetor Cleaner, είναι ένα ισχυρό καθαρισικό για την πολλαπλή εισαγωγής αέρα, την πεταλούδα γκαζιού, το αυτόματο choke, του P.C.V.(κλειστό κύκλωμα αναθυμιάσεων λαδιού) και των ορατών εξαρτημάτων του καρμπυρατέρ.

Ποσότητα Κατόπιν παραγγελίας 4 - 10 ημέρες

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Μεταφορικά Έξοδα

 

Τρόποι Πληρωμής

Καθαριστικό Εισαγωγής Αέρα & Καρμπυρατέρ Wynn's Air Intake & Carburetor Cleaner 500ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 Το Wynn's Air Intake & Carburetor Cleaner, είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για την πολλαπλή εισαγωγής αέρα, την πεταλούδα του γκαζιού, το αυτόματο choke, του P.C.V.(κλειστό κύκλωμα αναθυμιάσεων λαδιού) και των ορατών εξαρτημάτων του καρμπυρατέρ.

  • Ισχυρός διαλύτης αφαιρεί τη βρωμιά πολύ γρήγορα.

  • Δυνατό σύστημα ψεκασμού για υποστήριξη της καθαριστικής δράσης του προϊόντος.

  • Καθαρίζει το καρμπυρατέρ και το σύστημα εισαγωγής αέρα χωρίς αποσυναρμολόγηση.

  • Διαλύει κόμμι, λάκα και εναποθέσεις.

Οδηγίες χρήσης: 

ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ

Για τον καθαρισμό των ορατών τμημάτων, αφαιρέστε το φίλτρο αέρα. Ξεκινήστε τον κινητήρα και αφήστε τον να ζεσταθεί. Τοποθετήστε το τσοκ σε ανοιχτή θέση. Με ζεστό κινητήρα, ψεκάστε το προϊόν στην πολλαπλής εισαγωγής αέρα, στα βρώμικα μέρη. Ψεκάστε με διαστήματα. Εάν είναι απαραίτητο, επιταχύνετε για να αποφύγετε το σταμάτημα του κινητήρα λόγω του εμπλουτισμένου μείγματος. Συνεχίστε μέχρι να καθαρίσουν όλα τα μέρη.

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ / ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΓΚΑΖΙΟΥ

Αφαιρέστε το φίλτρο αέρα, ζεστάνετε τον κινητήρα, τοποθετήστε το τσοκ σε ανοιχτή θέση. Με ζεστό κινητήρα ψεκάστε στην πολλαπλή εισαγωγής αέρα με διαστήματα. Ψεκάστε την πεταλούδα γκαζιού. Επιταχύνετε εάν χρειάζεται για να αποφύγετε το σταμάτημα του κινητήρα. Σε περίπτωση συστημάτων injection (έγχυσης) με βαλβίδα ροής αέρα, ανοίξτε τη βαλβίδα με το χέρι εάν χρειάζεται.

W54179

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία
500ml
Τύπος Προϊόντος
Καθαριστικά Καρμπυρατέρ
Κατάσταση προϊόντος
Καινούριο
Εταιρεία
Wynn's
Συμβατό με Κινητήρες
Πετρελαίου, βενζίνης

No customer reviews for the moment.

Δείτε επίσης

Πρόσθετο πετρελαίου με τριπλή δράση WYNNS W76459 3ΧΑ DIESEL 325ML.

7,00 €
W76459 325ml Πρόσθετο πετρελαίου με τριπλή δράση: α) Kαθαρίζει το σύστημα καύσης πετρελαίου (αντλία&μπεκ). β) Βελτιώνει την καύση και την απόδοση του κινητήρα ελαττώνοντας και τους ρύπους. γ) Μειώνει την κατανάλωση. Μειώνει το κτύπημα από τα πειράκια.

Πρόσθετο βενζίνης με τριπλή δράση WYNNS W70759 3ΧΑ PETROL 325ML.

8,00 €
W76459 325ml Πρόσθετο βενζίνης με τριπλή δράση: α) Kαθαρίζει το σύστημα καύσης  (αντλία, μπεκ, βαλβίδες). β) Βελτιώνει την καύση και την απόδοση του κινητήρα ελαττώνοντας και τους ρύπους. γ) Μειώνει την κατανάλωση. Μειώνει το κτύπημα από τα πειράκια.

Wynn's Πρόσθετο Καθαριστικό Συστήματος έκχυσης Καυσίμου (Βενζίνης) W24701 125ML.

10,00 €
Wynn's Πρόσθετο Καθαριστικό Συστήματος έκχυσης καυσίμου (Βενζίνης) W24701 125ml  Το Wynn's Injector Cleaner , είναι ένα πρόσθετο καθαριστικό για κινητήρες Βενζίνης (Petrol) , με άμεση δράση. Καθαρίζει τα μπέκ του συστήματος έκχυσης καυσίμου (injection) . Είναι κατάλληλο για όλους τους...

Wynn's Diesel Particulate Filter Regenerator (DPF) Πρόσθετο Πετρελαίου 500ml

25,00 €
Wynn's Diesel Particulate Filter Regenerator (DPF) Πρόσθετο Πετρελαίου 500ml Το Wynn's  Diesel Particulate Filter Regenerator 1/500 , είναι ένα πρόσθετο πετρελαίου, το οποίο, καθαρίζει και αναζωογονεί το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων (DPF) , χωρίς αποσυναρμολόγηση, παρά μόνο με την πλήρη...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password